matmissionen

Matmission öppnar en ny butik i slutet av september. Denna gång i Veddesta Köpcentrum i Järfälla. 

Läs mera...

av: Marie 24 aug vid: 12:25 1 1498
sparad under: Livsviktigt artikel,

sjukledig

Regeringen skrotar sitt hårt kritiserade förslag om att låta arbetsgivarna betala en del av kostnaden för långtidssjukskrivna. Bra, säger Livsmedelshandlarnas vd Pär Bygdeson, men regeringen måste nu ta tag i arbetsgivarnas skyldighet att betala sjuklön vid icke medicinskt motiverade skönhetsoperationer. 

Läs mera...

av: Marie 24 aug vid: 11:54 2 1497
sparad under: Livsviktigt artikel,

sjukväska

Sjukskatten ökar regelkrånglet för företagen, där små misstag kan bli allvarliga och kostsamma. För att undvika onödiga utgifter måste företagarna själva kontrollera myndighetsuppgifter. 

Läs mera...

av: Marie 18 aug vid: 16:41 3 1496
sparad under: Livsviktigt artikel,
lanthandel
Var fjärde glesbygdsbutik har lagts ned senaste tio åren. Butikerna är ofta viktiga för bygden då de inte bara förser invånarna med mat utan också med samhällsservice som post- apoteksombud och annat. Men hur går det med driftstödet på 35 miljoner kronor som Tillväxtverket fått i uppdrag att fördela fram till och med 2019?

Läs mera...
av: Marie 18 aug vid: 16:16 4 1495
sparad under: Livsviktigt artikel,


I detta nummer av Livsviktigt går vi igenom vad som gäller vid sjukskrivningar. Vi granskar även det tokiga i att arbetsgivaren även ska betala sjuklön till den som inte är sjuk.

av: Pär 01 jul vid: 09:16 5 1494
sparad under: Livsviktigt,
ettikett:

Annonsera i Livsviktigt

Här når du alla fristående livsmedelshandlare i både ett tryckt månadsmagasin som ett digitalt nyhetsbrev!

Klicka för premiärerbjudandeI detta nummer av Livsviktigt går vi igenom vad som gäller vid sjukskrivningar. Vi granskar även det tokiga i att arbetsgivaren även ska betala sjuklön till den som inte är sjuk.