par svardson

För inte så länge sedan korades Pär Svärdson till Handelns mäktigaste 2016. Nu utses hans bolag Apotea av Prisjakts kunder till Årets nätbutik 2016. För tredje året i rad.

Läs mera...

av: Marie 08 dec vid: 14:21 1 1532
sparad under: Livsviktigt artikel,

papperskassar

Papperskassar med papper från BillerudKorsnäs är det mest miljövänliga alternativet visar en studie från IVL Svenska Miljöinstitutet.

Läs mera...

av: Marie 08 dec vid: 14:15 2 1531
sparad under: Livsviktigt artikel,

magnus nikkarinen

Snart måste butiker som erbjuder plastkassar informera sina kunder om hur farliga påsarna är för miljön. Dessutom är det viktigt att utveckla nya fönyelsebara plaster och att använda återvunnen plast liksom att minska konsumtionen på plast totalt sett, anser Magnus Nikkarinen på Svensk Dagligvaruhandel. 

Läs mera...

av: Marie 01 dec vid: 11:53 3 1530
sparad under: Livsviktigt artikel,

old man

En ny brittisk undersökning har kommit fram till att livsmedelsbutiker borde ha så kallade ”slow lanes” eller långsamma kassor för äldre. Detta för att bryta stigmat med den ensamhet som följer med hemleverans och den stress som uppstår i butik vid kassor där allt ska gå så snabbt som möjligt.

Läs mera...

av: Marie 01 dec vid: 11:43 4 1529
sparad under: Livsviktigt artikel,


I nya numret av Livsviktigt, din guide in i apokalypsen, kan du läsa om hur det står till med livsmedelsförsörjningen i Sverige i händelse av kris.

av: Pär 24 nov vid: 15:34 5 1528
sparad under: Livsviktigt,
ettikett:

Annonsera i Livsviktigt

Här når du alla fristående livsmedelshandlare i både ett tryckt månadsmagasin som ett digitalt nyhetsbrev!

Klicka för premiärerbjudandeI nya numret av Livsviktigt, din guide in i apokalypsen, kan du läsa om hur det står till med livsmedelsförsörjningen i Sverige i händelse av kris.